Nieuwe beveiligde E-mail omgeving (Liquidfiles)

Aanmaak van een Persoonlijk of Definitief Gebruikers Account?

De aanmaak van een persoonlijk of definitief gebruikers account is vooral interessant voor organisaties of instellingen die regelmatig of heel veel beveiligde e-mail berichten ontvangen van een van onze instellingen! (*)

U kunt zelf uw wachtwoord kiezen en u bent ook verlost van die steeds terugkerende bevestigingsmail berichten.

Een ander (groot) voordeel van een persoonlijk gebruikers account is dat u ook zelf van deze nieuwe beveiligde e-mail omgeving gebruik kunt maken om beveiligde e-mail berichten (terug) te sturen naar één van de instellingen behorend tot de vzw Gezondheidszorg ‘Bermhertigheid Jesu’ (*). Als u een persoonlijk gebruikers account wenst, volstaat het om een e-mail te sturen naar helpdesk@vzw.gzbj.be (met als onderwerp: aanmaak persoonlijk gebruikers account voor beveiligde e-mail). Belangrijk! Een persoonlijk gebruikers account wordt wel altijd voorzien van Twee-factor-authenticatie. U dient hierbij in de e-mail mee te delen of u twee-factor-authenticatie wenst met behulp van een APP op uw smartphone/tablet of op basis van een SMS code.

(*) De vzw Gezondheidszorg ‘Bermhertigheid Jesu’ is de naam van de overkoepelende vzw waartoe de volgende instellingen behoren: Het psychiatrisch ziekenhuis Onzelievevrouw te Brugge, het psychiatrisch ziekenhuis Heilig Hart te Ieper, het psychotherapeutisch centrum Rustenburg te Brugge, het revalidatiecentrum Inghelburch te Brugge, het revalidatiecentrum Hedera te Ieper, het psychiatrisch verzorgingstehuis de Brugghe te Brugge en het psychiatrisch verzorgingstehuis Tempelhof te Ieper.

Maatschappelijke zetel:

Koning Albert I-laan 8, 8200 Brugge

T. 050 30 17 00